Kokoskake med pistasjnøtter Denne er enkel å lage, smaker nydelig og toppes med gode pistasjnøtter! Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat. Ingredienser 100 g Helios kokosflak70 g Helios kokosblomstsukker2 ss honning2 ss råkakao2 ss Cocosa Extra Virgin2 ss Hvetemel3 egg150 g mørk sjokolade1 dl kremfløte1 klype salt2 ss pistasjnøtter Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Sett stekovnen på 175 grader over- og undervarme. Rør sammen alt til kokoskaken, og hell over i en bakepapirkledd form på ca 10x35cm (eller en rund på ca 22 cm)Stek kaken i midt i ovnen i ca 20 minutter, avkjølVarm opp kremfløten til kokepunktet, og trekk kasserollen bort fra varmenFin hakk sjokoladen og ha den i den varme kremfløten. Rør rundt til du har en jevn masse. Ha i en klype salt.Avkjøl sjokoladekremen til den tykner, og stryk den så utover kaken. Grovhakk pistasjnøttene og strø de på toppen kaken. Velbekomme!