Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Kokoskake med pistasjnøtter

Denne er enkel å lage, smaker nydelig og toppes med gode pistasjnøtter!

Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat.

 

Ingredienser

  • 100 g Helios kokosflak
  • 70 g Helios kokosblomstsukker
  • 2 ss honning
  • 2 ss råkakao
  • 2 ss Cocosa Extra Virgin
  • 2 ss Hvetemel
  • 3 egg
  • 150 g mørk sjokolade
  • 1 dl kremfløte
  • 1 klype salt
  • 2 ss pistasjnøtter
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Sett stekovnen på 175 grader over- og undervarme.
  2. Rør sammen alt til kokoskaken, og hell over i en bakepapirkledd form på ca 10x35cm (eller en rund på ca 22 cm)
  3. Stek kaken i midt i ovnen i ca 20 minutter, avkjøl
  4. Varm opp kremfløten til kokepunktet, og trekk kasserollen bort fra varmen
  5. Fin hakk sjokoladen og ha den i den varme kremfløten. Rør rundt til du har en jevn masse. Ha i en klype salt.
  6. Avkjøl sjokoladekremen til den tykner, og stryk den så utover kaken.
  7. Grovhakk pistasjnøttene og strø de på toppen kaken. Velbekomme!

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven