Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Kjeks med havregryn, quinoa og tranebær

Lyst til å bake noe nytt? Disse kjeksene med havregryn, quinoa og tranebær smaker godt og er i tillegg mettende og fulle av godsaker for kroppen. Glutenfrie er de også.

Ingredienser

  • 1 kopp kokosolje
  • 3/4 kopp honning
  • 2 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 kopper Helios universalmiks
  • 1 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 2 1/2 kopp glutenfrie havregryn
  • 1 1/2 kopp Helios quinoamel
  • 2 ts sesamfrø
  • 2 ts chiafrø
  • 1/2 kopp hakkede mandler
  • 1/2 kopp tørkede tranebær
  • 1/2 kopp sjokoladeknapper
  • melis til pynt
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Bruk en bake- bolle hvor du blander sammen kokosolje og honning. Tilsett eggene og vanilje- sukkeret og rør alt godt sammen.
  3. Bland alle de tørre ingrediensene i en annen bakebolle, og ha forsiktig i de våte ingrediensene.
  4. Rør alt sammen til en deig. Den skal være litt klissete.
  5. Bruk en spiseskje til å forme kjeksene, og legg de på et stekebrett med bakepapir.
  6. Ha litt avstand mellom kjeksene, da de flyter litt utover. Vil du ha kjeksene litt tynnere, trykker du de bare litt ut.
  7. Stek kjeksene i ca. 10 minutter og avkjøl på rist.
  8. Dryss gjerne litt melis over til pynt.
Varen er lagt i handlekurven