Kjeks med havregryn, quinoa og tranebær Lyst til å bake noe nytt? Disse kjeksene med havregryn, quinoa og tranebær smaker godt og er i tillegg mettende og fulle av godsaker for kroppen. Glutenfrie er de også. Ingredienser 1 kopp kokosolje3/4 kopp honning2 egg1 ts vaniljesukker2 kopper Helios universalmiks1 ts salt1 ts bakepulver2 1/2 kopp glutenfrie havregryn1 1/2 kopp Helios quinoamel2 ts sesamfrø2 ts chiafrø1/2 kopp hakkede mandler1/2 kopp tørkede tranebær1/2 kopp sjokoladeknappermelis til pynt Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Forvarm ovnen til 200 °C. Bruk en bake- bolle hvor du blander sammen kokosolje og honning. Tilsett eggene og vanilje- sukkeret og rør alt godt sammen. Bland alle de tørre ingrediensene i en annen bakebolle, og ha forsiktig i de våte ingrediensene.Rør alt sammen til en deig. Den skal være litt klissete. Bruk en spiseskje til å forme kjeksene, og legg de på et stekebrett med bakepapir. Ha litt avstand mellom kjeksene, da de flyter litt utover. Vil du ha kjeksene litt tynnere, trykker du de bare litt ut. Stek kjeksene i ca. 10 minutter og avkjøl på rist. Dryss gjerne litt melis over til pynt.