Gulrotkake med kokoskrem og bær Gulrotkake er aldri feil! Denne kaken er toppet med kokoskrem og friske bær, en perfekt kake til festlige lag! Kilde: Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon. Ingredienser 4 egg2 dl Helios lyst rårørsukker 1,5 dl Cocosa Extra Virgin3 dl Helios Speltmel2 ts Helios Bakepulver2 ts Helios Ceylon kanel5 dl revne økologiske gulrøtter2 bokser Helios kokosmelk1 ts Helios vaniljesukker2 ss melisØkologiske bær til toppin Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Forvarm ovnen til 175 grader Pisk eggedosis av egg og sukker i en kjøkkenmaskin. Så tilsetter du forsiktig i rapsoljen før du sikter inn mel, bakepulver og kanel. Bland forsiktig sammen. Bland til slutt inn revne gulrøtter. Ha deigen over i en smurt springform ( ca 26 cm diameter) med bakepapir i bunn og stek på nederste rist i ca 35-40 minutter. ( sjekk om kaken er ferdig med en kakenål) Avkjøl kaken helt i formen før du løsner rundt kantene med en skarp kniv. Skal du ha en ekstra høy kake lager du to bunner hvis ikke kan du lage kun en bunn og dele den i to. Så lager du kokoskrem; sett boksene med kokosmelk i kjøleskapet ett par timer, men helst natten over. Åpne boksene og ta ut det harde laget som har lagt seg på toppen, ikke vesken som ligger på bunn. ( ca halvparten av innholdet i boksen) Legg over i en bolle og pisk noen minutter til du har en jevn konsistens. Så tilsetter du melisen og blander godt inn. Så starter du pyntingen; fordel kokoskrem og bær mellom lagene eller bunnene og topp med litt ekstra bær hvis du ønsker.