Glutenfri Gulrotkake
Kilde: Oppskrift og bilder er av matbloggen, Pappa uten gluten / @pappautengluten
Ingredienser
- 4 egg
- 2,5 dl Helios rårørsukker
- 3,5 dl Helios lys bakemiks
- 3 ts Helios Ceylon kanel
- 1 ts Helios kardemomme
- 1 ts malt koriander
- 2 ts natron
- 1 ts Helios vaniljepulver
- 1 dl smeltet smør
- 4 dl gulrot, fint revet
Skriv ut innkjøpsliste
Slik gjør du
- Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha de tørre ingrediensene i en bakebolle.
- Smelt smør og bland det med eggedosisen. Bland så inn det tørre. Vend forsiktig inn revne gulrøtter til slutt.
- Ha røren i en smurt form. Stek kaken på 180 °C i ca. 45 minutter. Avkjøles på rist.
- Rør sammen ingrediensene til glasuren mens kaken steker. La kaken avkjøle seg litt før du fordeler glasuren utover.