Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Glutenfri Gulrotkake

Kilde: Oppskrift og bilder er av matbloggen, Pappa uten gluten / @pappautengluten

Ingredienser

  • 4 egg
  • 2,5 dl Helios rårørsukker
  • 3,5 dl Helios lys bakemiks
  • 3 ts Helios Ceylon kanel
  • 1 ts Helios kardemomme
  • 1 ts malt koriander
  • 2 ts natron
  • 1 ts Helios vaniljepulver
  • 1 dl smeltet smør
  • 4 dl gulrot, fint revet
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha de tørre ingrediensene i en bakebolle.
  2. Smelt smør og bland det med eggedosisen. Bland så inn det tørre. Vend forsiktig inn revne gulrøtter til slutt.
  3. Ha røren i en smurt form. Stek kaken på 180 °C i ca. 45 minutter. Avkjøles på rist.
  4. Rør sammen ingrediensene til glasuren mens kaken steker. La kaken avkjøle seg litt før du fordeler glasuren utover.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven