Fylte horn Fylte horn med pesto og parmesan. Passer perfekt til suppe og gryteretter. Ingredienser 5 dl Helios økologisk speltmel - siktet5 dl økologisk hvetemel1 pk fersk gjær1 klype Supernature himalayasalt100 gram smeltet Rørossmør3,5 dl helmelk2 ss kesam (kan sløyfes)Fyll: 1 glass Helios grønn pesto og ca 250 g parmesan ost Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Smuldre gjær i en kjøkkenmaskinbolle med eltekrok. Tilsett deretter mel og salt, og bland alt sammen.Smelt smør i en kjele og tilsett melk. Hell melkeblandingen i bollen med det tørre, og elt alt på lav hastighet i ca 15-20 minutter.Etter at deigen har eltet godt lar du den heve til dobbel størrelse (ca. 1 time). Når deigen er ferdig hevet har du den på et melet underlag eller på kjøkkenbenken.Del deigen i to, og kjevl disse delene til store rundinger. Bruk en pizzakutter og kutt 8 pizzadeler på hver runding.Legg på ønsket mengde pesto og permasan på den bredeste delen av pizzastykket. Rull innover til du får fine horn.Pensle med egg og strø over valmue- og sesamfrø.Stekes på 225 grader i ca 13-15 minutter.