Biscotti Sprø godbiter med smak av appelsin og nøtter. Stekes midt i ovnen på 200 °C i ca 15 min. Tørkes ved 50 °C i ca 45 min. Ingredienser 100 g finmalte mandler50 g pistasjnøtter/valnøtter1 ss revet appelsinskall100 g smør100 g Sukrin Gold1 ts vaniljepulver1 egg165 g (3 dl) hvetemel eller speltmel25 g FiberFin1 ts bakepulver Skriv ut innkjøpsliste Slik gjør du Grovhakk nøttene. Vask appelsinen godt og riv skallet.Rør smør, Sukrin Gold og vaniljepulver mykt.Tilsett egget og rør om.Vend inn finmalte mandler, nøtter og appelsinskall.Bland hvetemel (evt. speltmel), FiberFin og bakepulver, og arbeid dette inn i deigen. Er deigen klissete tilsetter du litt mer mel. Del deigen i fire like store biter og trill pølser så lange som stekeplaten. Trykk dem litt flate.Stek midt i ovnen og la dem avkjøles litt på platen.Senk temperaturen i ovnen til 50 °C. Skjær lengdene på skrå til små kaker og legg dem med snittflaten opp.Sett dem tilbake i ovnen, og la dem ”tørke” til de er helt tørre og sprø. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.