Chrismas Butter Cups

Chrismas Butter Cups

En herlig kombinasjon av sjokolade og nøtter – skikkelig julekos!

Les mer

Ingredienser


150g mørk økologisk sjokolad
1 stor ts økologisk meierismør/ Cocosa Pure kokosolje
50 g Helios lyst mandelsmør
2 ts Helios lønnesirup
1 ts Helios ceylon kanel
1/2 ts allehånde
1/2 ts ingefær
1/2 ts malt nellik
litt salt
Cocosa Pure kokosolje til å smøre formene med





Slik gjør du


1. Finn frem en liten skål og bland mandelsmør og lønnesirup sammen med krydderne. Smak gjerne til med salt.

2. Smelt mørk sjokolade sammen med smør/olje til sjokoladen er smeltet.

3. Smør formene med litt kokosolje og fyll dem halveis opp med sjokolade.

4. Legg i en klatt med det krydrede mandelsmøret og hell deretter over mer sjokolade.

5. Når formene er ferdige dunker du dem lett i bordet så sjokoladen får en jevn overflate.

6. Sett formene til kjøling i kjøleskap natten over. Oppbevares kjølig.