Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Glutamin
Glutamin
Glutamin
SOLARAY|100 KPSL

Glutamin

345 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Aminosyre -Viktig for oppbygging av proteiner -Viktig for energiomsetning -Energikilde som særlig forbrukes av enterocyttene (epitelcellene i tarmen) -Viktig for nitrogenomsetning -For restitusjon og oppbygging av muskler -Bidrar i dannelse av signalstoffer mellom nervecellene -Pulver med nøytral smak som kan blandes i valgfri drikke

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Solaray L-Glutamin pulver inneholder den ikke-essensielle aminosyren glutamin, som inngår i kroppens proteinsyntese. Konsentrasjonen av glutamin er høyest i blod og hjernevæske. Aminosyren er utgangspunktet for andre molekyler som fungerer som signalstoffer mellom nerveceller. Glutamin er viktig for energiomsetningen i kroppen og for kroppens nitrogenomsetning. Glutamin kan brukes direkte som energikilde og er en særlig viktig energikilde til enterocyttene (epitelcellene i tarmen). Glutamintilskudd brukes av idrettsutøvere og mosjonister for å bygge muskler, og blir anbefalt i doser på 2,5- 10 g/dag. 

Artikkel nummer: NO19705

Andre kjøpte også

Widget loading...