Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Probioform
Probioform
Probioform

Probioform

549 KR
Lagerstatus på nettTomt på lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Probioform probiotika er basert på et balansert utvalg av ulike melkesyrer, bakterier stammer og en vill-gjær som jobber synergisk sammen og tilsvarer den vi finner i magen hos friske mennesker. Probioform kan bidra til å forhindre overvekst av noen få stammer som kan skape ubalanse i den delikate tarmfloraen.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk

Probioform er basert på et balansert utvalg av ulike melkesyrer, bakterier stammer og en vill-gjær som jobber synergisk sammen og tilsvarer den vi finner i magen hos friske mennesker. Probioform kommer i flytende form med PH 3,7 og sikrer høyere overlevelse grad gjennom fordøyelses systemet som gir økt effekt. 

Den optimale blandingen i Probioform er resultatet av mer enn 30 års forskning i Japan og produseres på lisens i Holland. De siste årene har etterspørselen økt dramatisk, og vi finnes nå i alle de største byene i Norge. En av grunnende til den raske veksten er at kundene merker god effekt allerede etter få dagers bruk. Mange kunder kan fortelle at de for første gang på mange år opplever en mage som fungerer som den skal.  

Artikkel nummer: NO703497

Andre kjøpte også

Widget loading...