Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Sukrinmelis

400 G 
kr 76
Antall
Lagerstatus 10+ på lager

SukrinMelis er finmalt, og løser seg derfor lett opp i mat og drikke som ikke skal varmes. SukrinMelis er tilsatt en liten mengde stevia, slik at det tilsvarer sukker/melis i 1:1 mengde.

Form

Finmalt strøsukker

Forpakning (emballasje)

Pose à 400 g

Vekt

400 g

Vis mer Vis mindre

 

1-3 dager levering

Fraktfritt over kr 199,-


Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Produktinformasjon

SukrinMelis er Sukrin som er finmalt, og tilsatt en liten mengde steviolglykosider (fra steviaplanten). Kombinasjonen av de to søtstoffene gir en rund og rik søtsmak, og demper den kjølende følelsen som ren Sukrin kan gi. SukrinMelis er like søtt som vanlig sukker/melis, og brukes i samme mengde. Siden SukrinMelis er finmalt løser det seg lettere opp enn vanlig Sukrin, og er velegnet til:

  • Kaker og desserter som ikke skal stekes (f.eks. ostekake)
  • Glasurer: ostekrem, smørkrem, sjokoladeglasur o.l.
  • Iste og annen kald drikke
  • Smoothies og rørte bær
  • Dekorasjon/dryss
  • Yoghurt/kesam

SukrinMelis kan brukes i baking på samme måte som Sukrin. Siden vanlig Sukrin bare har 70 % søthet i forhold til sukker vil du trenge ca 40 % mindre mengde SukrinMelis hvis du erstatter Sukrin i en oppskrift. SukrinMelis har også litt større volum. 1 dl Sukrin veier 90 gram, mens 1 dl SukrinMelis veier ca 70 gram.

Når du baker bør ikke mengden SukrinMelis utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20 % av den totale mengden ingredienser. Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo, er det 100 gram Sukrin. Dette utgjør da 10 % av totalvekten, og går helt fint. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff, for eksempel Tagatesse. Du kan også bruke Sukrin+ som er dobbelt så søtt som sukker, og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde.

Når du bruker SukrinMelis til å lage vanlig melisglasur (med vann/eggehvite), kan det være lurt å blande 50/50 med vanlig melis for å få riktig konsistens.

Produktspesifikasjon

Ingredienser 

Sukrin (erythritol), steviolglykosider. 

Næringsinnhold per 100 g
Energi 0 kJ/0 kcal
Fett 0 g  
Karbohydrat 100 g
- herav sukkerarter 0 g
- herav polyoler 100 g*
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

* Karbohydrater som ikke tas opp av kroppen/ikke virker inn på blodsukkeret

 

Bruk

Bruk av produktet

SukrinMelis kan benyttes over alt hvor du ønsker å søte smaken, men passer ekstra godt i mat og drikke som ikke skal varmes, (yoghurt, kalde drikker, marsipan, krem, glasurer o.l.), og ellers steder hvor du ikke ønsker den knasende følelsen som original Sukrin kan gi.

 

Finn i butikk

Søk blant 125 butikker i Norge

  • 10+ på lager
  • 1-10 på lager
  • Midlertidig utsolgt
  • Kontakt butikk for info

Du har sett på

Varen er lagt i handlekurven