Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt over 499 kr
  • Rask leverering

Sunnere Sjokoladekake

410 G 
kr 69
Antall
Lagerstatus 10+ på lager

Med denne kakemiksen er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake. Den inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med færre kalorier og karbohydrater.

Form

Pulvermiks

Forpakning (emballasje)

Eske à 410 g

Vekt

410 g

 

Vis mer Vis mindre

1-3 dager levering


Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Produktinformasjon

  • Uten tilsatt sukker
  • 40 % mindre kalorier*
  • Dobbelt så mye protein*
  • 75 % mindre karbohydrater*
  • 10 % kostfiber (-det er mer enn i ekstra grovt brød!)

*sammenliknet med andre sjokoladekakemikser på markedet

Tips til variasjon:

  • For en fyldigere smak og mer fudge-aktig konsistens, bytt ut vanlig olje med kokosolje og stek kaken noen minutter kortere enn angitt. La kaken stå i kjøleskapet til dagen etter.  (Er du glad i kokossmak kan du bruke extra virgin kokosolje)
  • Ønsker du en enda magrere variant av sjokoladekaken kan du bytte ut 1dl olje med 100 g (mager) kesam. Noen foretrekker da å ha i 1 ts fiberhusk, for en seigere konsistens. Dette er et supert tips hvis du har det i hus, men ingen nødvendighet. Og for dem som virkelig er opptatt av å redusere kalori-inntaket går det an å bruke bare eggehvitene i to av eggene. Gjør det samtidig som du bytter oljen med mager kesam, vil du nesten halvere kalori-innholdet i kaken.
  • For en mørkere og mindre søt kake: tilsett 2 ss kakaopulver.
  • For å lage en egg-fri versjon tillsetter du 1 dl olje, 3 1/2 dl vann og 3 toppede ss soyamel, (eller «no egg»-pulver)
  • Bruk kakemiksen til muffins eller cupcakes: Følg bruksanvisningen, og stek med samme varme og steketid. Gir ca. 12 store muffins,
  • Lag Sachertorte: Del en ferdig stekt kake i to lag, og  fyll med et tynt lag aprikosmarmelade. Lag mørk sjokoladeglasur og bre over kaken. Glasuren kan f.eks. lages av 200 g mørk (eventuelt sukkerfri) sjokolade og 2 dl fløte.
  • Del kaken i to og fyll med vaniljekrem eller vaniljekesam.
  • Tilsetter hakkede nøtter og/eller grovhakket mørk sjokolade i røren.
  • Server kaken med pisket krem og friske bær, og et lett dryss av SukrinMelis som pynt.

 

Produktspesifikasjon

Ingredienser

Hvetemel, erytritol (Sukrin), fettredusert mandelmel, 7 % kakao, modifisert potetstivelse, FiberFin (naturlig resistent stivelse fra mais), fiber (fra sikori og potet), bakepulver: bikarbonat og difosfat, hvetegluten, salt, emulgator: mono- og diglyserider, aroma, surhetsregulerende middel: sitronsyre, stabilisator: xanthangummi, søtstoff: sukralose.

Næringsinnhold per 100 g ferdig kake
Energi 943 kJ/225 kcal
Fett 14,9 g
- herav mettet fett 1,5 g
Karbohydrat 22,1 g
- herav sukkerarter 0,0 g
- herav polyoler 9,9 g
- netto karbohydrat 12 g
Kostfiber 10,0 g
Protein 9,0 g
Salt 0,8 g

Allergi/Bivirkninger/Indikasjoner

Produktet inneholder følgende allergener: hvetemel, mandelmel og hvetegluten.

 

Bruk

Tilberedning

Tøm kakemiksen i en stor bolle, og tilsett 3 dl vann, 3 egg og 1 dl nøytral olje, f.eks. rapsolje.
Bland godt sammen. Ha røren i en rund form med diameter 24cm. Stekes ved 175 grader i ca 25-30 minutter, midt i ovnen.

Finn i butikk

Søk blant 125 butikker i Norge

  • 10+ på lager
  • 1-10 på lager
  • Midlertidig utsolgt
  • Kontakt butikk for info
Varen er lagt i handlekurven