Vegansk burger

Vegansk burger

Hva med en kjøttfri burger til lunsj?

Les mer

Ingredienser


120 g Supernature Hampfrø
60 g Supernature Erteprotein
130 g sopp, gjerne kantarell, portobello eller aroma, hakket
1 løk, finhakket
3 dl kokte bønner, kjørt i blender til mos
2 hvitløksfedd, hakket
2 dl Helios nøtter (cashew og/eller valnøtt)
1 dl quinoflak
0,5 dl sesamfrø
0,5 dl linfrø
1 paprika, finhakket
chili, finhakket
1 ts grønnsaksbuljongpulver
1 ss soyasaus
1 ts sitronsft
1 ts spisskummin
1/2 ts pepper
1 ts Helios paprikapulver
1/4 ts muskattnøtt
1 ts Supernature Himalayasalt


Slik gjør du

1 Stek sopp og løk lett i litt olje sammen med hvitløk

2 Hakk nøtter eller kjør dem i en blender. Pass på at de ikke blir for finhakket, de skal se ut som grove smuler

3 Bland alle ingrediensene

4 Formes til burgere og stekes på svak varme