Spirulinapizza

Spirulinapizza

En glutenfri pizzabunn med spirulina, toppet med tomater , paprika , sopp, mozzarellaost , ruccola og gresskarfrø. Avslutt med å krydre pizzaen med litt tørket oregano og basilikum , svart pepper og litt fingersalt.

Les mer

Ingredienser



1-2 ss spirulinapulver
1 dl mandelmel
1,5 ss fiberhusk
1 ts salt
2 dl lunket vann
3 dl bokhvetemel
1 ss olivenolje



Slik gjør du


1 Visp spirulinapulveret med vannet i en bolle. Tilsett mandelmel og bokhvetemel gradvis mens du rører.

2 Bland i fiberhusk , olivenolje og salt. La deigen hvile i ti minutter i kjøleskap. Forvarm ovnen til 200 grader.

3 Del og form deigen i to like baller, og legg dem på bakepapir på et stekebrett. Dryss litt bokhvetemel og rull ut pizzabunnen.

4 Spre tomatsaus på pizzabunnen, og legg på valgfrie grønnsaker og andre godsaker. Vi brukte tomater, paprika, sopp, mozzarellaost, ruccola og gresskarfrø. Stekes i midten av ovnen i ca. 15 minutter.