Morsom variant av innbakte pølser

Morsom variant av innbakte pølser

lyst på en litt anderledes variant av pølser

Les mer

Ingredienser



125 g siktet hvetemel
100 g Helios sammalt spelt
0,25 ts salt
1,5 dl økologisk lettmelk
2 ss Helios olivenolje
0,5 ss honning
12,5 g gjær
6 grillpølser



Slik gjør du

1 Bland lunken melk med olivenolje og rør ut honning. Rør inn gjær. Tilsett sammalt spelt og salt, spe på med siktet hvete til deigen er passe fast og elt godt. La deigen heve til dobbel størrelse.

2 Kjevle deigen ut i et avlangt stykke, 3-5 mm tykk. Skjær deigen i lange, tynne remser. Lag snitt til armer og bein i pølsene. Surr deigene rundt de forskjellige delene av pølsene (bein, kropp, armer og hode).

3 Stek pølsene midt i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter. Foto www.miasmat.no