Serinakaker

Serinakaker

Disse julekakene smaker nydelig, og er så enkle at du lager dem på 30 minutter.

Les mer

Ingredienser


150 g smør
200 g hvetemel
50 g FiberFin
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
90 g Sukrin Gold
1 egg
1 dl eggehvite til pensling
1 dl Sukrin eller perlesukker til topping
1 dl hakkede mandler til topping




Slik gjør du

1. Sett stekeovnen på 200 grader.

2. Smuldre smøret med mel, FiberFin, bakepulver og vaniljesukker (bruk gjerne en food processor). Tilsett Sukrin Gold og sammenvispet egg. Arbeid deigen raskt sammen.

3. Trill deigen ut til en lang pølse. Skjær den i små biter, form dem til kuler og sett dem på bakepapir eller direkte på smurt stekeplate. Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på mandler og Sukrin, og stek kakene i ca. 10 minutter. A