Safrangrøt med risengryn og chia

Safrangrøt med risengryn og chia

Gjør en vri på risengrynsgrøten med safran og chia.

Les mer



30 minutter


4 porsjoner


Ingredienser

-2 dl grøtris

-4 dl vann

-2 ts kokosolje

-2 klyper himalayasalt

-7 dl mandelmelk

-1 pk safran (ca 0,5 g)

-1 kanelstang

-2 ss chaifrø

-2 ss agavesirup


Slik gjør du

1. Kok opp ris, vann, kokosolje og salt


2. La grøten putre svakt under lokk i ca 10 minutter


3. Tilsett mandelmelk, safran og kanelstang og rør om


4. Kok opp igjen og la grøten svelle på svak varme under lokk i 30 minutter. Rør av og til så den ikke brenner seg i bunnen


5. Tilsett chiafrø og la svelle i ytterligere 10 minutter på benken


6. Søt grøten med agavesirup


7. Server med valgfri melk og topp med bær, frø og nøtter