Valnøttknekkebrød

Valnøttknekkebrød

Fantastisk gode økologiske valnøttknekkebrød. Perfekt med ost, som frokost, lunsj eller mellommåltid.

Les mer

Ingredienser


400 g Helios havregryn

100 g Helios linfrø

100 g Helios valnøtter

100 g Helios solsikkefrø

100 g Helios sesamfrø

100 g Helios gresskarkjerner

7 dl vann

1 ts salt



Slik gjør du


1. Sett stekeovnen på 160 grader varmluft og gjør klar to stekebrett med bakepapir.

2. Grovhakk valnøttene og bland sammen alt i en bolle.

3. Stryk massen jevnt utover brettene og sett de inn i ovnen.

4. Stek i 10 minutter, ta de så ut og rut opp til passe knekkebrød før du setter de tilbake i ovnen.

5. Stek i 20 minutter, bytt plass på brettene og gjenta dette enda en gang, slik at steketiden blir 20+20+20

6. Avkjøl på en rist og oppbevar i en tett boks.