Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Quinoa og kikertsalat

Mettende og næringsrik salat som passer supert som lunsj eller tilbehør!

Ingredienser

  • 2 dl Helios quinoa hvit
  • 4 dl vann
  • 1 klype Supernature Himalayasalt
  • 1 søtpotet (300-400g)
  • 1 boks Helios kikerter
  • 3 ss Helios Olivenolje
  • 1/2 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 1/4 ts Helios kardemomme
  • 1 ts salt
  • 1 glas fetaost i terninger
  • ca 500g ulike salatblad
  • 1/2 ts pepper
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 grader over og undervarme.
  2. Skrell og del søtpoteten i terninger. Skyll kikertene og tørk de lett i kjøkkenpapir eller med et rent kjøkkenhåndkle. Ha søtpotet og kikerter i en liten bolle og hell over olivenolje og alt krydderet. Bland godt.
  3. Spre ut på et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 30-40 min, til søtpotetene er godt stekt.
  4. Skyll quinoafrøene i ett dørslag og ha over i en liten kasserolle sammen med vann og en klype salt.
  5. Kok opp og la småkoke under lokk i 20 min, til frøene har åpnet seg. Legg så uttover en stor tallerken for avkjøling.
  6. Rør sammen dressingen og bland ut 2/3 av dette i den ferdig kokte og avkjølte quinoaen. Vask og tørk salatbladene. Bland sammen quinoa, salatblad, fetaost og lett avkjølt søtpotet og kikerter og server sammen med resten av dressingen
Varen er lagt i handlekurven