Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Morsom variant av innbakte pølser

Ingredienser

  • 125 g siktet hvetemel
  • 100 g Helios sammalt spelt
  • 0,25 ts salt
  • 1,5 dl økologisk lettmelk
  • 2 ss Helios olivenolje
  • 0,5 ss honning
  • 12,5 g gjær
  • 6 grillpølser
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bland lunken melk med olivenolje og rør ut honning. Rør inn gjær. Tilsett sammalt spelt og salt, spe på med siktet hvete til deigen er passe fast og elt godt. La deigen heve til dobbel størrelse.
  2. Kjevle deigen ut i et avlangt stykke, 3-5 mm tykk. Skjær deigen i lange, tynne remser. Lag snitt til armer og bein i pølsene. Surr deigene rundt de forskjellige delene av pølsene (bein, kropp, armer og hode).
  3. Stek pølsene midt i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter. Foto www.miasmat.no

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven