Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Grønnsakscurry

Nydelig grønnsakscurry som er veldig enkel å lage. Server som en varm lunsjrett, en forrett eller middag.

Ingredienser

  • 1 boks Helios kikerter, naturell
  • 1 boks Helios kidneybønner, røde
  • 70 g røde linser
  • 1 boks Helios hakkede tomater
  • 1 boks Helios kokosmelk
  • 1 chili
  • 1 økologisk løk
  • 2 økologiske gulrøtter
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss rød currypasta
  • 1/2 lime
  • 2 ss Helios tamari (soyasaus)
  • 1 ss revet ingefær
  • Frisk koriander eller bladpersille
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, hvitløk og chili og hakk gulrøttene i staver. Stek disse grønnsakene i litt smør eller olje i ei tykkbunnet gryte til løken er blank.
  2. Tilsett ingefær og currypasta og stek videre i et par minutter.
  3. Tøm vannet av bønnene og kikertene. Ha tomater og kokosmelk over grønnsakene i gryta, kok opp og tilsett saft fra lime, soyasaus, bønner, linser og kikerter.
  4. La det hele koke på svak varme i 10-15 minutter.
  5. Server i dype skåler med litt frisk koriander eller persille på toppen og naanbrød ved siden av.
Varen er lagt i handlekurven