Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Grønn pizza

Bunnen er laget av speltmel, og toppet med hvit pizzasaus og grønnsaker.

Ingredienser

  • 2 dl lunket vann
  • 3 ss Helios olivenolje
  • 1 pk tørrgjær
  • ½ ts Havsalt
  • Ca 4 dl Helios siktet speltmel
  • 4 ss creme fraiche
  • 1 ss finhakket chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss Helios olivenolje
  • 1 ss pepper
  • 1 ss Helios tørket oregano
  • 1 ts Helios urtesalt
  • 6 grønne asparges
  • 1 liten squash
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 vårløk
  • 2 stk fersk mozarella
  • 2 ss kapers
  • 2 never småbladsalat
  • 1 neve fersk koriander
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Start med deigen; bland sammen det tørre med det våte. Elt deigen forsikitg til den slipper bollen. La den heve i 1 time. Del deigen i 2 og legg de til side.
  2. Bland sammen den hvite pizzasausen. Forvarm ovnen til 250 grader. Form 2 bunner av deigen og fordel sausen.
  3. Vask og rens det grønne. Del asparges på tvers, squash i tynne skiver, vårløk og mozerella i skiver, finhakk hvitløk.
  4. Fordel asparges, squash og vårløk over de 2 bunnene. Fordel skivet mozerella, kapers og hvitløk og stek i ovnen i 8-10 min.
Varen er lagt i handlekurven