Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Ispinne til frokost

Is til frokost? Jepp, her får du en sunn variant med mangoyoghurt og gurkemeiegranola, frokost på pinne som du alltid kan ha klar i fryseren for morgener på farta! Lag din egen granola, og bland gresk yoghurt med litt agavesirup, vaniljepulver og mango i ispinneformer.

Ingredienser

  • 1,5 dl mango (frossen eller fersk)
  • 0,5 dl gresk yoghurt
  • 1 ts agavesirup
  • 2 krm gurkemeie
  • 3 dl gresk yoghurt
  • 1/3 ts vaniljepulver
  • 3 ts agavesirup
  • 1 dl gurkemeiegranola (se oppskrift til høyre)
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Lag granola etter oppskriften til høyre på siden, alternativt benytt en ferdig granola
  2. Ha mangoen i en bolle. Tilsett gresk yoghurt, agavesirup og gurkemeie, og rør om
  3. Hell gresk yoghurt, vaniljepulver og agavesirup i en annen bolle, og bland.
  4. Ta fram ispinneformer, og start med å ha mangoblandingen i bunnen. Hell så i yoghurtblandingen og topp med granola. Trykk til, og press ned ispinnene.
  5. Frys i minst 3 timer. Når isen er ferdig, hold formene lett under varmt vann slik at isen løsner.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven