Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Sjokoladefudge

Mektig sjokoladefudge, uten raffinert sukker. Glutenfri. Ypperlig til kaffekosen.

Ingredienser til 2 små brødformer eller en stor springform.

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g 70 % Ecuador sjokolade
  • 6 dråper vaniljeekstrakt
  • 0,5 dl utblandet kaffe
  • 1,5 dl Helios lønnesirup
  • 3 store egg
  • 150 g finmalte Helios mandler
  • 1 håndfull grovhakkede
  • Helios valnøtter (kan sløyfes)
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Smelt smøret på svak varme og ha i sjokoladen. La det smelte sammen uten at det blir for varmt. Vend inn kaffe, vanilje og lønnesirup.
  2. Videre har du i mandler og egg, samt eventuelle valnøtter.
  3. Kaken stekes på 170 grader, i ca 20-25 minutter. Den skal være litt klissete, men ikke rennende. Oppbevares i kjøleskapet, og smaker kanskje best dagen derpå.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven