Gå til innhold
Din handlekurv er tom

Din handlekurv er tom

  • Fri frakt for bestilling over kr 199,-
  • Rask leverering

Hjembakte pølsebrød

Hjemmelagde pølsebrød er både sunnere og bedre enn de butikkjøpte! Oppskriften er beregnet til ca 10 stk. pølsebrød

Ingredienser

  • 250 g Helios siktet hvetemel
  • 250 g Helios spelt sammalt demeter
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss honning
  • 3 dl økologisk melk
  • 4 ss Helios olivenolje
  • 0,5 pk gjær
  • 1 økologisk egg
  • 1 ss sesamfrø
Skriv ut innkjøpsliste

Slik gjør du

  1. Bland lunken melk med olivenolje og rør ut honning. Rør inn gjær når blandingen er fingervarm.
  2. Tilsett sammalt hvete og salt, spe på med siktet hvete til deigen er passe fast og elt godt.
  3. La deigen heve til dobbel størrelse.
  4. Elt lett og del deigen i 10 deler. Form avlange pølsebrød, legg dem på et stekebrett og la pølsebrødene etterheve i ca. 20 minutter.
  5. Pensle brødene med vispet egg og strø sesamfrø over. Stek pølsebrødene på 225 grader i 10-15 minutter.

Produkter som kan brukes i oppskriften

Varen er lagt i handlekurven